Nordisk Film Kino Hønefoss søker etter salgs- og teamleder i 50 % stilling.

Salgs- og teamleder i 50 % stilling søkes til Hønefoss Kino

Nordisk Film Kino Hønefoss søker etter en salgs- og teamleder på 50 % stilling.

En salgs- og teamleder skal bistå kinosjefen med gjennomføring og oppfølging av "det gode vertskap" med spesielt fokus på den totale gjesteopplevelsen, samt kvalitetssikring av medarbeiderinnsatsen. Den skal sammen med kinosjefen og de øvrige lederne på kinohuset sørge for gjennomføring av de målene og strategier som til enhver tid gjelder i Nordisk Film Kino. Det er derfor et krav at du som søker er flink til å motivere våre medarbeidere, og kan bidra med å bygge resultatorienterte team. Salgs- og teamlederen blir også en del av det lokale lederteamet.

Vi søker etter deg med relevant utdannelse og 2 til 3 års arbeidserfaring fra salgs- og servicebedrifter. Du er positiv, fleksibel og løsningsorientert. Du har stor arbeidskapasitet, samtidig som du er en sterk bidragsyter til å beholde og utvikle et positivt arbeidsmiljø på arbeidsplassen. Du har gode lederegenskaper og har vilje, forståelse og motivasjon til å arbeide i en virksomhet som hovedsakelig har åpent når andre har fri.

Salgs- og teamleder går i turnus som hovedsakelig er fordelt på arbeid mellom kveld, helg samt nattvisninger. Salgs- og teamleder rapporterer til kinosjefen for Hønefoss kino.

Vi tilbyr den rette kandidaten spennende utfordringer på en unik arbeidsplass, i Norges største kinokjede.

Nordisk Film Kino er Norges største kinovirksomhet, med over 3 millioner årlige besøkende. Vi driver totalt 17 små og store kinohus rundt i Norge. Totalt består våre kinohus av 65 saler med over 10 000 seter. Vi er til sammen over 350 serviceinnstilte medarbeidere som sørger for at våre gjester blir møtt med vennlighet og et godt, bredt filmtilbud. Nordisk Film Kino representerer mangfold, både ved sammensetningen av vårt personale og det filmtilbudet vi presenterer. Nordisk Film Kino er en del av Nordisk Films nordiske underholdningsvirksomhet og en del av Egmont. Nordisk Film utvikler, produserer og markedsfører film og TV-serier i Norden og driver kinoer i Danmark og Norge.

www.egmont.com/job