Nordisk Film Kino Symra søker nye kinomedarbeidere.

Nordisk Film Kino Symra søker nye kinomedarbeidere.

Nordisk Film Kino Symra søker etter nå etter nye kinomedarbeidere, 2 deltid på 25 % og 2 på tilkalling.

 

Vi søker etter deg som har interesse og engasjement for salg, det å gi gode gjesteopplevelser, samt film. Videre er du er en entusiastisk og serviceinnstilt person som liker å gjøre gjesten fornøyd. Hos Nordisk Film Kino er gjesten i fokus!

Du er ansvarsbevisst, til å stole på og du liker å ta initiativ. 

Kandidater må også ha en vilje, forståelse og god motivasjon til å arbeide i en bedrift som har åpent når andre har fritid. Du må også være fleksibel og kunne stille opp på kort varsel.

Vi foretrekker at du er over 18 år og har noe erfaring fra salgs- og servicebransjen, men det er ikke et krav. Arbeid vil være  på kveld og helg, samt nattvisninger.

Hvis dette virker spennende, nøl ikke, men send din søknad i dag.

 

Nordisk Film Kino er Norges største kinovirksomhet, med over 3 millioner årlige besøkende. Vi driver totalt 17 små og store kinohus rundt i Norge. Totalt består våre kinohus av 65 saler med over 10 000 seter. Vi er til sammen over 350 serviceinnstilte medarbeidere som sørger for at våre gjester blir møtt med vennlighet og et godt, bredt filmtilbud. Nordisk Film Kino representerer mangfold, både ved sammensetningen av vårt personale og det filmtilbudet vi presenterer. Nordisk Film Kino er en del av Nordisk Films nordiske underholdningsvirksomhet og en del av Egmont. Nordisk Film utvikler, produserer og markedsfører film og TV-serier i Norden og driver kinoer i Danmark og Norge.

www.egmont.com/job