Vi søger en praktikant til Lindhardt og Ringhofs marketingafdeling

Praktikant

Er du en haj til sociale medier og online kommunikation? Har du skrivekundskaberne i orden? Og brænder du for bøger og litteraturformidling? Så er du måske den rette praktikant for forlagshuset Lindhardt og Ringhof.

Lindhardt og Ringhof er et ambitiøst dansk forlagshus med en stærk international profil. Vi udgiver kvalitetsbøger, der underholder, oplyser og inspirerer. Vi er en del af Danmarks største medievirksomhed Egmont og har til huse midt i København.

Marketingafdelingen består af 8 mennesker med et tæt samarbejde. Du vil hovedsageligt beskæftige dig med den digitale markedsføring af alt fra børnebøger til kogebøger og skønlitteratur.

Vi søger: en universitetspraktikant, der gerne vil arbejde med bøger og markedsføringen af dem. Vi forventer, at du er ved at tage en relevant kandidatuddannelse, og at du har passion for bogbranchen. Arbejdet kræver, at du er godt skrivende, og at du kan læse en grundig korrektur. Det er desuden en fordel, hvis du har arbejdet med Wordpress, SEO, Mailchimp, videoredigering og/eller adobe illustrator.

Din praktikopgaver bliver:

  • Tekstproduktion – til nyhedsbreve, blogindlæg på forlagsliv.dk samt vores øvrige sociale medier
  • Udvikling af kreativt indhold og koncepter til vores sociale medier
  • SEO-optimering
  • Diverse grafisk arbejde til Instagram og Facebook
  • Ad.hoc opgaver – herunder tekstning af videoer og kontakt til danske bloggere
  • Hjælp med diverse opgaver til BogForum i november – årets største begivenhed for bogelskere

Vi tilbyder: et praktikforløb, hvor du får lov til at prøve kræfter med markedsføring og PR i et stort forlagshus. Du får lov til at deltage aktivt i lanceringer af store titler og præge vores sociale medier.

Praktisk information: Vi forestiller os, at praktikperioden løber fra den 1. september til midten af december 2017. Som udgangspunkt forestiller vi os, du er på forlaget mindst fire dage om ugen. Praktikken er ulønnet.

Ansøgningsfrist fredag den 30. juni 2017.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business ejes af Egmont. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året.

Egmont er Danmarks største mediekoncern med aktiviteter i 30 lande og 6.600 medarbejdere. Vi står for stærkt medieindhold og digital innovation. Vi ejer bl.a. Nordisk Film, TV 2 i Norge, Lindhardt og Ringhof og Egmont Publishing, der udgiver over 700 magasiner. Vi er medejer af en række selskaber som f.eks. Zentropa, står for salg af PlayStation og meget mere. Egmont er en fond, som omsætter for 11,8 mia. kr. og støtter indsatser for børn og unge med over 80 mio. kr. om året samt støtter filmtalenters udvikling. We bring stories to life.

www.egmont.com/job