KOKOAIKAINEN ASIAKASPALVELIJA SUOMEN TIIMIIN

Haluatko työskennellä Pohjoismaiden suurimmassa lahjakorttiyrityksessä ja olla osa suurta Nordisk Film / Egmont -perhettä?

GoGift on osa Nordisk Film / Egmont -konsernia ja toimii Suomen markkinoiden lisäksi Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja nyt myos globaalisti. GoGift myy ja markkinoi yli 100 eri liikkeen ja palvelun lahjakortteja kuluttajille ja yrityksille verkossa, www.gogift.fi.

Haemme kokoaikaista tuntityöntekijää Kööpenhaminan toimistolle, missä saat noin 90 uuttaa ja hauskaa työkaveria. Työtehtaviin kuuluu asiakaspalvelu ja myynnin tuki.

Toivomme, että sinulla on kokemusta asiakaspalvelusta, olet omatoiminen, energinen, positiivinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työtahti on välillä hektinen, joten pystythän pitämään langat käsissäsi myös silloin. Äidinkielesi on suomi, jota puhut ja kirjoitat sujuvasti. Osaat myös englantia, ja toisen pohjoismaisen kielen sujuva hallinta on iso plussa.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä toteutamme haastattelut juoksevasti.

Tarjoamme sinulle:
Dynaamisen työpaikan erittäin mielenkiintoiselta alalta.
Vastuullisen ja itsenäisen työskentelytavan.
Tiimin, joka koostuu myynnin ja palvelun ammattilaisista.
Kansainvälisen työilmapiirin ja kollegoita useista eri maista.
Tuntipalkan ja Nordisk Filmin henkilöstöedut

Hakuaika: 15.07.2017 asti
Työn aloitusajankohta: mahd. pian
Työsuhteen kesto: jatkuva, työaika klo 8-16.00
Lisätietoa: info@gogift.fi tai 020 752 8020
Työpaikan osoite: Nordisk Film, GoGift, Mosedalvej 12-16, 2500 Valby, Tanska
www.gogift.fi

GoGift.com is a leading gifting company, serving clients with innovative gifting solutions in more than 50 countries worldwide.

Renowned gifting brands like Gavekortet.dk, PresentkortTorget.se, GavekortTorget.no, Presentcard.fi and GoodTimes all operate under the GoGift umbrella.

GoGift.com is owned by Nordisk Film / Egmont, one of Northern Europe's leading media companies.

www.egmont.com/job