Dansk Reklame Film søger Account Manager

Account Manager - lokal salg

Har du passion for mediesalg og film - og en forretningsforståelse i top?

Som Account Manager hos Dansk Reklame Film får du med reference til salgschefen ansvar for det opsøgende salg til lokale/regionale direkte kunder. Din opgave er at sikre, at biografen er top-of-mind som medie, samt interessant og relevant på medieplanen. Du bliver en del af et smidigt, resultatsøgende og innovativt team, hvor alle er orienterede mod det fælles mål - at udvikle Dansk Reklame Films position på mediemarkedet.

Du får ansvar for dit eget budget og portefølje, samt ansvaret for salg af reklamer til nogle af Danmarks bedste biografer. Dialogen og forhandlingerne med markedet foregår på en professionel og saglig måde, som bakkes op af analyser og dokumentation. Jobbet stiller store krav til, at du evner at argumentere for biografmediet og er i stand til at sammensætte løsninger på tværs af platforme, der optimerer kundens kampagne.

Kvalifikationer
Den rette kandidat er en profil, der brænder for det opsøgende salg, og som vi kan være med til at præge. Det er et ekstra plus, hvis du allerede i dag har succes i mediebranchen og er vant til et højt indsatsniveau hver dag. Jobbet kræver en engageret og dedikeret salgsindsats. Du bidrager med en fantastisk energi, og du er en kreativ og målrettet person. Du evner at sætte dig i kundens situation, kan afdække behovene og tør udfordre kunden.

Du er professionel og ambitiøs, samt tager det som en udfordring, at biografreklame er et nichemedie. Din marketing- og forretningsforståelse er i top, og du er vedholdende i din indsats. Du evner at finde nye veje, når du får modgang og finder nye indfaldsvinkler til kunderne. Det er en fordel med en relevant merkantiluddannelse på minimum BA-niveau, men det er din praktiske erfaring, der vægter højest. Du er vant til at arbejde med tal og analyser.

Vi tilbyder
Et attraktivt og udviklende job i en fremgangsrig og dynamisk virksomhed, hvor dagligdagen er præget af afvekslende arbejdsopgaver, god energi og en uformel omgangstone. Desuden tilbyder vi gode medarbejdervilkår og behagelige omgivelser på vores kontor hos Nordisk Film i Valby.

Interesseret?
Så glæder vi os til at modtage din ansøgning via linket nedenfor - gerne hurtigst muligt og senest 18/8-2017.  Vi modtager kun ansøgninger på denne måde, da det sikrer en effektiv behandling samt ikke mindst, at alle får svar på deres ansøgning.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Salgschef Niclas Nybjerg på +4526257644.

Dansk Reklame Film er drevet af at skabe stærke forbindelser mellem brands og forbrugere. Vi arbejder med reklamer i biografer og lufthavne, og vores hovedprodukt er salg og distribution af biografreklame i Danmark. Vi har et landsdækkende net af biografer med i alt 210 sale samt andre produkter som Biospil, Event/Sampling og out-of-home reklameplatformen Airmagine, der distribuerer digitale reklamer i Københavns Lufthavn. Vi er ejet af Egmont og hører under Nordisk Film divisionen. www.drf.dk

Nordisk Film er Nordens førende producent og distributør af film og driver den største biografkæde i Danmark og Norge. Nordisk Film har digitale forretninger som gavekortet.dk, Airmagine og Billetlugen og distribuerer bl.a. PlayStation. I 2016 omsatte Nordisk Film for DKK 3,9 milliarder og havde 1.900 ansatte. Nordisk Film er en del af Egmont.

Egmont er Danmarks største mediekoncern med aktiviteter i 30 lande og 6.600 medarbejdere. Vi står for stærkt medieindhold og digital innovation. Ud over Nordisk Film, ejer Egmont TV 2 i Norge, Lindhardt og Ringhof og Egmont Publishing, der udgiver over 700 magasiner. Vi er medejer af en række selskaber som f.eks. Zentropa. Egmont er en fond, som omsætter for 11,8 mia. kr. og støtter indsatser for børn og unge med over 80 mio. kr. om året samt støtter filmtalenters udvikling. We bring stories to life.
www.egmont.com/job