Nordisk Film Kino Symra søker etter en salgs- og teamleder til 60 % stilling.

Nordisk Film Kino Symra søker etter en salgs- og teamleder til 60 % stilling.

Nordisk Film Kino Symra søker etter en salgs- og teamleder til en 60 % stilling.

Salgs- og teamlederen er en del av et lederteam som skal sammen med kinosjefen gjennomføre de mål og strategier som til enhver tid gjelder i Nordisk Film Kino.

En salgs- og teamleder skal også bistå kinosjefen med gjennomføring og oppfølging av "det gode vertskap" med spesielt fokus på den totale gjesteopplevelsen, samt kvalitetssikring av medarbeiderinnsatsen. Det er derfor viktig at kandidatene evner å motivere våre medarbeidere, og kan bidra med å bygge resultatorienterte team.

Vi søker etter deg med relevant utdannelse og 2 til 3 års arbeidserfaring fra salgs- og servicebedrifter. Du er positiv, fleksibel og løsningsorientert. Du har stor arbeidskapasitet, samt at det er et pluss hvis du har teknisk forståelse i tillegg. Videre er du en sterk bidragsyter til å beholde og utvikle et positivt arbeidsmiljø på arbeidsplassen. Du må ha gode lederegenskaper og ha vilje, forståelse og motivasjon til å arbeide i en virksomhet som hovedsakelig har åpent når andre har fri.

Salgs- og teamleder går i turnus som hovedsakelig er fordelt på arbeid mellom kveld, helg og nattvisninger. Salgs- og teamleder rapporterer til kinosjefen for kinohuset.

Vi tilbyr den rette kandidaten spennende utfordringer på en unik arbeidsplass, i Norges største kinokjede.

Nordisk Film Kino er Norges største kinovirksomhet, med over 3 millioner årlige besøkende. Vi driver totalt 17 små og store kinohus rundt i Norge. Totalt består våre kinohus av 65 saler med over 10 000 seter. Vi er til sammen over 350 serviceinnstilte medarbeidere som sørger for at våre gjester blir møtt med vennlighet og et godt, bredt filmtilbud. Nordisk Film Kino representerer mangfold, både ved sammensetningen av vårt personale og det filmtilbudet vi presenterer. Nordisk Film Kino er en del av Nordisk Films nordiske underholdningsvirksomhet og en del av Egmont. Nordisk Film utvikler, produserer og markedsfører film og TV-serier i Norden og driver kinoer i Danmark og Norge.

www.egmont.com/job