Vikariat - redaktionschef för Nära

Näras redaktionschef Paulina Holkenberg kommer att vara föräldraledig från runt 1 mars 2018 och cirka ett år framåt. Därför söker vi nu en vikarie för henne. Detta är en heltidstjänst där du blir en viktig kugge i en liten och väl sammansvetsad redaktion. Arbetsuppgifterna är varierade, läsarkontakterna många och viktiga.

Papperstidningen är det du kommer att arbeta med mest, men Nära gör även många event, radio, böcker, webb-kurser och annat som intresserar våra läsare. Vi sätter stort värde på att du är intresserad av att vara inblandad i allt som rör Nära och att du även har en stor respekt för den andliga inriktningen.

Vill du veta mer, kontakta chefredaktör Madeleine Walles på 070-660 96 72 eller Paulina Holkenberg på 076-537 74 80.

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1 miljarder SEK och har cirka 300 medarbetare i Sverige.

Egmont är en av Nordens ledande mediekoncerner med aktiviteter i 30 länder och 6 600 medarbetare. Vi står för starkt medieinnehåll och digital innovation. Vi driver bl.a. Nordisk Film, TV 2 i Norge, bokförlag och Egmont Publishing, og är delägare i t.ex. Zentropa. Vi publicerar över 700 tidskrifter, sänder 154 timmar TV per dag, publicerar 2 200 nya böcker per år, ger ut en film per vecka, säljer PlayStation - och mer. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder SEK och som delar ut mer än 100 miljoner SEK varje år för att bidra till att barn och ungdomar får ett bättre liv. We bring stories to life.

www.egmont.com/job