Zentropa

Controller

Hvem er vi:

Vi er et af Danmarks førende filmselskaber og har været produktionsselskab for en række af de største danske filmsuccesser gennem de seneste årtier. Vi er et selskab, der balancerer mellem kunst og købmandskab og mellem autonomi i den kreative proces, og orden i den administrative.

Vi har selskaber i flere europæiske lande og vi samarbejder med en række private investorer og offentlige fonde, institutter og organisationer fra hele Europa, og vi sælger film til hele verden.

Hvem er du:

Du har en personlig integritet, du har engagement og du har evne til at navigere i et kreativt og dynamisk kaos. I balancekunsten mellem kunst og købmandskab skal du levere forudsigelighed i en ellers uforudsigelig verden. Du kommer til at indgå i et engageret arbejdsfællesskab, der periodevis er hektisk, og hvor dine evner til at samarbejde, skabe tillid, stille spørgsmål og kræve svar er nødvendige.  Du har et godt blik for behov og udfordringer. Du er fokuseret på drift og optimering af funktioner, arbejdsprocesser og styringsværktøjer. Du er teknisk stærk, systematisk og ikke mindst vedholdende.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund samt erhvervserfaring, der giver dig en stærk base inden for økonomiområdet.

Du får en bred vifte af opgaver, som bl.a. omfatter:

  • Finansstyring; sikre betaling af og håndtering af indkøb og indkrævning af udgående faktura, registreringer, bogføring, overblik over afskrivninger, husleje, mv.
  • Afstemninger af balancekonti og periodiseringer.
  • Medvirke ved perioderapportering, samt deltage i budgetprocessen og det løbende prognosearbejde
  • Afvigelsesforklaring til månedsrapportering
  • Regnskabsmæssig opfølgning og afrapportering af udviklingsprojekter
  • Deltage i revision, herunder klargøring af materiale til ekstern revision
  • Effektivisere bogholderiprocesser
  • Udvikle modeller i Excel
  • Ad hoc opgaver både internt i afdelingen samt på tværs af organisationen

Du har en uddannelse som cand.merc.aud. eller en HD i regnskab. Alternativt kommer du fra et revisorkontor eller har haft en bred controllerrolle. Du har en god forståelse for Microsoft Office-pakken og er god til at lære nye ting. Du er en habil Excel-bruger, og kender til Navision.

Som person er du udadvendt og moden, ligesom du er aktivt opsøgende og initiativrig i din tilgang til opgaver. Du er metodisk, har et højt drive og kan anskue problemstillinger fra forskellige vinkler. Du trives i et dynamisk miljø med mange deadlines.

Det er vigtigt, at du er indstillet på at få Zentropas ”DNA” i blodet, og at du trives med at levere økonomisk overblik på lægmandsvis internt og på højt fagligt niveau eksternt.

Zentropa er ikke lønførende, men vi har en arbejdsplads som mange misunder os.  Finder du jobbet interessant, kan du indsende ansøgning via linket – vi behandler selvfølgelig alle ansøgninger fortroligt.  

Ansøgning skal indsendes inden den 20. oktober 2017. Tiltrædelse skal ske snarest muligt. Der er tale om en tidsbegrænset stilling på 1 år – med mulighed for forlængelse.

Har du spørgsmål til os er du velkommen til at kontakte Økonomidirektør, Johnny Jensen på telefon: 4083 4028.

Zentropa blev grundlagt i 1992 af instruktør Lars von Trier og producer Peter Aalbæk Jensen. I dag er selskabet det største filmproduktionsselskab i Skandinavien med adskillige produktionsafdelinger i Europa. Firmaet har tiltrukket nogle af de bedste instruktører og skabt banebrydende projekter som ’Dogme 95 konceptet’. Zentropa har produceret mere end 100 internationale og skandinaviske spillefilm, co-produktioner og lavbudget film. Mange af disse har høstet anerkendelse verden over, og er blevet hædret med de mest prestigefyldte priser, heriblandt De Gyldne Palmer, Sølvbjørnen, European Film Award, Golden Globe samt en Oscar. Zentropa er delvist ejet af Nordisk Film A/S.

www.egmont.com/job