Strategy Manager til Danmarks største mediekoncern

Strategy Manager

Danmarks største medievirksomhed Egmont søger en passioneret og analytisk stærk person til vores Corporate Strategy & Development afdeling.

Proaktiv strategiudvikling med øje på eksekvering
Egmont har en klar vækstagenda med vores førende mediepositioner i Norden, der omsætter for over 11 mia. kr. Vi er kommet godt fra start med mange stærke digitale forretninger, og for at fortsætte den rejse skal vi understøtte og accelerere porteføljens vækstområder, og styrke samarbejdsfladerne på tværs af vores virksomheder.

Du vil være ansvarlig for at drive udviklingen af Egmonts overordnede strategi, og sikre et stærkt fokus på eksekveringen. Dit arbejde vil bl.a. være at definere og udfordre vores strategiprocesser, gennemføre strukturerende og databaserede analyser, udarbejde beslutningsgrundlag til Egmonts direktion og bestyrelse, designe og udforme præsentationsmateriale for direktionen, samt deltage i/lede forretningsudviklingsprojekter på tværs af koncernen.

Du vil sidde i et team af dygtige og ambitiøse forretningsudviklere, strateger, junior analytikere og eksekveringsfolk, og I vil arbejde tæt sammen for at sikre at vores strategiske tiltag kommer til at leve på tværs af organisationen.

Passioneret, struktureret, med fokus på detaljen
Som person er du proaktiv, nysgerrig og selvstændig. Du er fremadsynet og har et godt planlægger-gen. Du brænder for at forstå hvordan mediebranchen og vores værdikæder udvikler sig, har et godt blik for de tilhørende strategiske overvejelser, og formår at formidle de overvejelser op imod en direktion og bestyrelse.

Herudover:

  • har du min. 3-5 års erfaring fra et af de større strategikonsulenthuse – alternativt fra en strategi- eller forretningsudviklingsafdeling i en større koncern
  • er du en stærk kommunikator både mundtligt, skriftligt og gerne visuelt
  • har du interesse, evner og måske erfaring inden for medier og særligt digitalisering
  • er du superbruger af PowerPoint og Excel og flydende i engelsk
  • er du detaljeorienteret, og dine leverancer er altid gennemarbejdede og helhedsorienterede

Vi forestiller os, at:

  • du kan lide at få tingene til at ske og er klar til at yde en ekstra indsats i forbindelse med deadlines, men også besidder den tålmodighed, som arbejdet med langsigtede projekter og strategier fordrer
  • du er god til at skabe relationer, og dine kollegaer har stor respekt for dine evner til at løse vanskelige problemstillinger
  • du er direkte og åben i din kommunikation og i din væremåde – og du stiller krav til dine omgivelser
  • du er selvkørende og formår at gøre dine synspunkter tydelige og gældende samt kan skabe respekt i en stor organisation fyldt med engagerede personligheder

Hvad har vi at byde på?
Du får mulighed for at arbejde tæt på direktionen og vil være med til at præge udviklingen af et af Nordens største mediehuse. Vi tilbyder dig en udfordrende stilling, hvor du har unik mulighed for at være med fra ide og udvikling til eksekvering. Givet medieverdenens udvikling, vil der være særlig store muligheder for at arbejde med digital forretning. Vi har et attraktivt og fleksibelt arbejdsmiljø, hvor der er plads til balancen mellem arbejde og privatliv.

Har du spørgsmål til stillingen som ’Strategy Manager’, er du velkommen til at kontakte VP, Head of Corporate Strategy & Development, Signe Frank-Læssøe på tel. 30 36 45 84 eller mail: sfl@egmont.com.

Du bedes sende din ansøgning og CV via ansøgningslinket her på siden snarest muligt og senest den 6. november 2017, da vi indkalder til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Egmont er Danmarks største mediekoncern med aktiviteter i 30 lande og 6.200 medarbejdere. Vi står for stærkt medieindhold og digital innovation. Vi ejer bl.a. Nordisk Film, TV 2 i Norge, Lindhardt og Ringhof og Egmont Publishing, der udgiver mere end 700 magasiner. Egmont er en fond, som omsætter for 11,6 mia. kr. og støtter børn og unge samt filmtalenter med knap 100 mio. kr. om året. We bring stories to life.

www.egmont.com/job