Lindhardt & Ringhof søger en Business Intelligence Specialist

Business Intelligence Specialist

Synes du, det er spændende at arbejde med dataudtræk og Business Intelligence? Og befinder du dig godt i interessefeltet mellem IT og finans? Så tilbyder Lindhardt og Ringhof Forlag A/S en stilling som Business Intelligence Specialist i forlagets økonomiafdeling.

Lindhardt og Ringhof er det forlag i Danmark, som har flest bogtitler tilgængeligt på markedet, og samtidig er det en del af Danmarks største mediekoncern, Egmont.

Analytisk og struktureret datahaj

Som Business Intelligence Specialist får du en vigtig rolle på forlaget. Du vil, i tæt samarbejde med de to business controllere, supportere og videreudvikle vores allerede fungerende Business Intelligence (BI) setup, der har til formål at understøtte forretningens analysebehov, særligt overfor forlags- og redaktionschefer samt salg og marketing.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver vil være:

  • Udvikle nye BI rapporter
  • Fejlrette og opdatere eksisterende BI rapporter
  • Sikre god performance og pålidelighed i BI setuppet
  • Promovere brugen af BI rapporter også uden for økonomifunktionen
  • Foretage dataudtræk og bearbejdning af disse på baggrund af business controllernes løbende behov, samt til den øvrige økonomiafdeling
  • Vedligeholde og opbygge nye Jet Reports som understøtter arbejdet især, i økonomiafdelingen
  • Ad hoc rapporter til den øvrige forretning

Derudover vil der også kunne komme yderligere arbejdsopgaver af mere regnskabsmæssig karakter, særligt i forbindelse med månedsluk.

Om dig

Vi forventer, at du har relevant erfaring med forretningsorienteret dataudtræk, formentlig i en stilling med Business Intelligence som omdrejningspunkt. Du kan lide at gå i dybden med dataudtræk og formår at kombinere grundighed med overholdelse af korte deadlines. Du går struktureret til dine arbejdsopgaver, er villig til hele tiden at engagere dig i at finde endnu bedre løsninger, og sætter en ære i at levere korrekte, retvisende data.

Du har en uddannelse indenfor IT eller økonomi med fokus på dataudtræk. Du er stærk i SQL og superbruger i Power Pivot. Erfaring med Sharepoint, ODBC og PowerBI er en fordel. God forretnings- og økonomiforståelse, samt erfaring med økonomisystemer (gerne Navision, herunder Jet Reports) er ligeledes en fordel.

Som person er du analytisk og detaljeorienteret. Du er positiv, løsningsorienteret og har humor.

En spændende stilling i en dynamisk virksomhed

Hos os får du en spændende og lærerig stilling, hvor samarbejde med kreative medarbejdere er i centrum. Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor passion, ambition og rummelig er nøgleord, og hvor der er plads til balancen mellem arbejde og privatliv. Du kommer til at arbejde i et uformelt arbejdsmiljø, i en underholdende og til tider hektisk hverdag, hvor forandringsvillighed er en nødvendighed.

Er du interesseret?

Så send din ansøgning via linket her på siden snarest muligt og senest den 22. januar 2018. Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Controlling Manager Jakob Hvitved på tlf. 21253272 eller mail: jhv@lrforlag.dk. Du bedes venligst benytte linket her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi glæder os til at høre fra dig.

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business ejes af Egmont. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året.

Egmont er Danmarks største mediekoncern med aktiviteter i 30 lande og 6.600 medarbejdere. Vi står for stærkt medieindhold og digital innovation. Vi ejer bl.a. Nordisk Film, TV 2 i Norge, Lindhardt og Ringhof og Egmont Publishing, der udgiver over 700 magasiner. Vi er medejer af en række selskaber som f.eks. Zentropa, står for salg af PlayStation og meget mere. Egmont er en fond, som omsætter for 11,8 mia. kr. og støtter indsatser for børn og unge med over 80 mio. kr. om året samt støtter filmtalenters udvikling. We bring stories to life.

www.egmont.com/job