Kundeservicemedarbeider til norsk kundeservice

GoGift.no er en del av GoGift.com som ekspanderer, og i den forbindelse søker vi etter en ny medarbeider til vår norske kundeservice, som skal bidra med å gi våre kunder den aller beste kundeopplevelse.

GoGift.com eies av Nordisk Film, som er en del av Egmont-konsernet, og har siden 2008 levert gavekort, fornøyelser og opplevelser til både privatpersoner og bedrifter i hele Norden.

Via våre respektive sider tilbyr vi hundrevis av gavekort til kjente og kjære merkenavn og butikkjeder, som IKEA, H&M, XXL, Elkjøp, Jysk, KID, TV2-sumo, Dressmann og mange andre. Utover disse gavekort-leverandører har vi også egne produkter som vårt SuperGavekort, som gir mottaker valgfrihet blant alle våre gavekort-leverandører.

Våre kunder finnes innen både privat og offentlig sektor, hvor våre gavekort brukes til en rekke forskjellige formål. Eksempelvis både som personalgaver til jubileer eller til jul, som salgspremier, diverse markedsincentiver og som belønning ved markeds- og kundeundersøkelser.

Din rolle: Gi våre kunder profesjonell kundeservice over telefon og via epost.

Om dig:
Du er målrettet og selvgående, samtidig som du tar personlig ansvar for arbeidsoppgavene.
Vi ser gjerne, at du er kreativ i ditt arbeid, at du ikke er redd for å ta eget initiativ og gjerne prøver ut nye ideer.
Du er en god og entusiastisk kollega, som deler dine erfaringer og tips&triks med de rundt deg.
Du snakker og skriver flytende norsk, har gode kunnskaper i engelsk, samt gjerne god forståelse av både dansk og svensk.
Du er lettlært og besitter gode datakunnskaper.

Vi tilbyr:
En solid og dynamisk bedrift i en spennende og utviklende bransje.
Du blir en del av en voksende internasjonalt bedrift med kolleger fra mange land, hvor humor, samarbeid og en informell tone er en viktig del av hverdagen.
Fordelaktige arbeidsvilkår med frihet under eget ansvar og gode karrieremuligheter.
En arbeidsplass i et moderne kontor hos Nordisk Film i Valby. Kun et par stopp med buss elller tog fra Hovedbanegården i København.

Vi tar kun imot søknader via linken her på siden, som går til vårt rekrutteringssystem. På denne måten sikrer vi oss, at alle får svar.

Vi innkaller til jobbintervju fortløpende, så send oss din søknad i dag. Ansettelse så snart som mulig.

Har du spørsmål om tjenesten er du velkommen til å kontakte Winnie Rørbæk: Mail: winnie.roerbaek@gogift.com

Gavekortet.dk A/S er en virksomhed med fokus på forhandling af gavekort og udvikling af gaveløsninger. Virksomheden blev etableret i 2003 og har hovedsæde i København. Foruden Danmark, driver Gavekortet.dk også virksomhed i Sverige, Norge, Finland og Polen.

Gavekortet.dk er ejet af NORDISK FILM, en division i Egmont. Nordisk Film er Nordens førende udvikler, producent og distributør af kreativt indhold inden for film og spil. Nordisk Film har de nordiske rettigheder til distribution af Sony PlayStation og ejer biografer i Danmark og Norge. Derudover leverer Nordisk Film produktions- og postproduktionsfaciliteter til en lang række nordiske filmselskaber. I 2013 havde Nordisk Film en omsætning på 2.761 mio. DKK. Selskabet har 1.400 medarbejdere i Norden.

www.egmont.com/job