Egmont søger CSR-konsulent (barselsvikar)

CSR-konsulent

Egmont Social Compliance er en lille, men vigtig afdeling på fire personer. Vi er en del af Egmont Corporate Legal. Vi støtter Egmonts divisioner i arbejdet med Egmonts Social Compliance Programme. Det betyder, at du får en bred kontaktflade i hele koncernen og dine tætteste kollegaer sidder i Norden, Polen og UK. 

Dine opgaver vil, blandt andet, indebære:
Jobbet i Egmont Social Compliance har to facetter: Et compliancefokus og et kommunikationsfokus. Derfor er arbejdsopgaverne også meget varierede:

  • Ansvar for leverandørstyring for printfabrikker, licenstagere og nogle producenter af legetøj
  • Bidrag til indsamling af data på Egmonts miljø- og klimapåvirkning
  • Ansvar for intern og ekstern kommunikation vedr. Egmonts Social Compliance Programme
  • Bistand til divisionerne med CSR/compliance relaterede spørgsmål vedr. lovgivning
  • Andre afdelingsopgaver, såsom at give input til Egmonts årlige CSR-rapportering, affaldshåndtering og Egmonts arbejde med Verdensmålene.

Kvalifikationer
For at sikre compliance med Egmonts egne krav, licensgiveres krav og myndighedskrav er det vigtigt, at du er meget struktureret og har et godt overblik. Derudover skal du også synes, at kommunikationsopgaver er sjove, og du skal ikke være bange for at opsøge kollegaer i forretningen og eksternt for at sikre fremdrift i Egmonts rapportering på miljø- og klimapåvirkning.

Derudover skal du:

  • Have et par års erfaring med social compliance og/eller CSR
  • Være dygtig til at kommunikere
  • Kunne tale dansk og engelsk. Forståelse for svensk og norsk er en klar fordel

Vi tilbyder
Et spændende og alsidigt job i en af Nordens største mediekoncerner. Vi har et godt og fleksibelt arbejdsmiljø med en god balance mellem arbejdsliv og fritid. Barselsvikariatet løber ca. 10 måneder startende 1. marts 2018. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men kan også konverteres til en deltidsstilling.

Din arbejdsplads bliver i Vognmagergade 11, 1148 København K.

Er du vores barselsvikar?
Så send din ansøgning via linket her på siden senest den 23. januar 2018. Vi modtager kun ansøgninger på denne måde, da det sikrer, at alle får svar på deres ansøgning.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte CSR-konsulent Line Pedini Rasmussen på pedini@egmont.com eller tlf. +45 33305153/25348752. 

Egmont er Danmarks største mediekoncern med aktiviteter i 30 lande og 6.200 medarbejdere. Vi står for stærkt medieindhold og digital innovation. Vi ejer bl.a. Nordisk Film, TV 2 i Norge, Lindhardt og Ringhof og Egmont Publishing, der udgiver mere end 700 magasiner. Egmont er en fond, som omsætter for 11,6 mia. kr. og støtter børn og unge samt filmtalenter med knap 100 mio. kr. om året.

www.egmont.com/job