Business Controller til Lindhardt og Ringhof

Business Controller

Trives du i en udadvendt rolle som bindeled mellem forretningen og økonomiafdelingen? Evner du at skabe værdiforøgende forretningsindsigt og formidle kompleks økonomisk information på en måde, så alle kan forstå budskabet? Så tilbyder Lindhardt og Ringhof Forlag, som er en del af Danmarks største mediekoncern, Egmont, nu en attraktiv stilling som Business Controller.

Økonomisk sparringspartner med god forretningsforståelse
Som Business Controller bliver du forretnings- og sparringspartner for budgetansvarlige afdelingschefer (redaktioner samt salg og marketing), og du vil samtidig få ansvaret for en række forskellige opgaver inden for økonomistyring og rapportering.

Dine primære arbejdsopgaver vil derudover være:

  • Måneds-, estimat-, års- og budgetrapportering til afdelingsledere
  • Budgetopfølgning og generel business controlling
  • At drive estimat og budgetprocesser for dine ansvarsområder
  • Kortlægning, dokumentation og videreudvikling af arbejdsgange
  • Udarbejde ad hoc analyser, beregninger, præsentationer og rapporter
  • Samarbejde og sparring med business controlling teamet samt økonomiafdelingens øvrige medarbejdere

Om dig
Vi forventer, at du har omkring 2-3 års relevant erfaring som Business Controller og har arbejdet med månedsluk, estimat og budgetprocesser samt generel forretningssparring. Du er god til at opbygge konstruktive samarbejdsrelationer, og opfattes af forretningen som en proaktiv, værdiskabende og imødekommende partner. Samtidig har du pondus og gennemslagskraft til også at udfordre fra et forretningsorienteret og finansielt udgangspunkt, når det er nødvendigt.

Du har en lang videregående, økonomisk uddannelse som f.eks. HD, cand. merc. eller lignende. Du er superbruger i Excel, og har erfaring med økonomisystemer (gerne Navision) og BI systemer.

Det er vigtigt, at du tager ejerskab ”end to end” på dine arbejdsopgaver. Du er nysgerrig efter at forstå sammenhænge og drevet af at ville et niveau dybere for at kunne træffe de rigtige beslutninger. Som person er du proaktiv, analytisk, arbejder struktureret og er resultatorienteret. Du er god til at kommunikere, er udadvendt og har humor, der gør det let at opbygge relationer.

Uformelt miljø og dynamisk hverdag
Du bliver ansat i Lindhardt og Ringhofs økonomiafdeling, der omfatter 16 medarbejdere, som del af Business Controlling teamet, med reference til Business Controlling Manager.

Arbejdsmiljøet er uformelt og præget af samarbejdet med de kreative, redaktionelle kræfter, der også er med til at skabe en dynamisk hverdag. Der er mulighed for medlemskab af Egmonts Sundhedsordning (TRX, core, yoga og løb) samt kunstforening, massageordning og kantine med én af Københavns bedste udsigter.

Er du interesseret?
Så send din ansøgning via linket på siden her snarest muligt og senest den 2. februar 2018. Vi holder samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Controlling Manager Jakob Hvitved på tlf. 21253272 eller mail: jhv@lrforlag.dk. Du bedes venligst benytte linket her på siden for at komme i betragtning til jobbet. Vi glæder os til at høre fra dig.

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof med tilhørende datterforlag - bl.a. Carlsen, Alinea, Akademisk Forlag og L&R Business ejes af Egmont. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året.

Egmont er Danmarks største mediekoncern med aktiviteter i 30 lande og 6.600 medarbejdere. Vi står for stærkt medieindhold og digital innovation. Vi ejer bl.a. Nordisk Film, TV 2 i Norge, Lindhardt og Ringhof og Egmont Publishing, der udgiver over 700 magasiner. Vi er medejer af en række selskaber som f.eks. Zentropa, står for salg af PlayStation og meget mere. Egmont er en fond, som omsætter for 11,8 mia. kr. og støtter indsatser for børn og unge med over 80 mio. kr. om året samt støtter filmtalenters udvikling. We bring stories to life.

www.egmont.com/job