Nordisk Film Vika søker etter kinomedarbeider til 50 % deltidsstilling.

Engasjert og positiv kinomedarbeider søkes til Nordisk Film Kino Vika

Nordisk Film Kino Vika søker nå etter en kinomedarbeider til 50 % deltidsstilling.

Vi søker etter deg som har stor arbeidskapasitet, interesse og engasjement for salg, kundeservice og film. Du har god humor, og er en åpen og sosial person som trives i en travel hverdag og er fleksibel. Du har lyst til å delta aktivt i å gjøre Vika kino til den beste kinoen for våre gjester, og kan tenke deg å jobbe med premierearrangementer og utleie.

Videre er du er en entusiastisk og serviceinnstilt person som liker å gjøre gjesten fornøyd. Hos Nordisk Film Kino er gjestene i fokus! Du er ansvarsbevisst, punktlig, til å stole på og du liker å ta initiativ, være kreativ og finne nye løsninger. Du må være komfortabel med å være en vert for våre gjester, og kan gi informasjon eller tale foran store forsamlinger.

Du som søker må ha en vilje, forståelse og god motivasjon til å arbeide i en bedrift som har åpent når andre har fritid.

Kinoen har salg av øl og vin, så du som søker må være over 18 år og du har gjerne erfaring fra salgs- og servicebransjen, men det er ikke et krav. 

Hvis dette virker spennende, nøl ikke, men send din søknad i dag.

For spørsmål vedrørende stillingen kontakt kinosjef eva.brodtkorb@nordiskfilm.com 

Nordisk Film Kino er Norges største kinovirksomhet, med over 3 millioner årlige besøkende. Vi driver totalt 17 små og store kinohus rundt i Norge. Totalt består våre kinohus av 65 saler med over 10 000 seter. Vi er til sammen over 350 serviceinnstilte medarbeidere som sørger for at våre gjester blir møtt med vennlighet og et godt, bredt filmtilbud. Nordisk Film Kino representerer mangfold, både ved sammensetningen av vårt personale og det filmtilbudet vi presenterer. Nordisk Film Kino er en del av Nordisk Films nordiske underholdningsvirksomhet og en del av Egmont. Nordisk Film utvikler, produserer og markedsfører film og TV-serier i Norden og driver kinoer i Danmark og Norge.

www.egmont.com/job