Kundeserviceagent

Venuepoint er blandt Skandinaviens førende virksomheder inden for billet services med kontorer og lokale organisationer i København, Stockholm, Gøteborg og Oslo. Venuepoint sælger omkring 6 mio. billetter om året til flere end 26.000 forskellige arrangementer.

Venuepoint servicerer en bred vifte af kunder på tværs af Skandinavien, herunder koncert-, kultur- og operahuse, festivaler, koncertarrangører og store sportsevents. Venuepoint leverer skræddersyede billetsalgsløsninger baseret på unikke systemplatforme, lokalt markedskendskab, målrettede marketing ydelser og salgskampagner samt egne salgsplatforme: billetlugen.dk, eventim.se og eventim.no. Venuepoint er ejet af henholdsvis Nordisk Film og Eventim (Europas førende ticketing virksomhed).

Som kundeserviceagent hos Venuepoint bliver du en del af vores B2C-afdeling, som har fokus på slutbrugerne i Danmark, Norge og Sverige. Udover at servicere vores kunder i forbindelse med billetsalg yder vi også assistance til vores B2Bafdeling. Vi er et lille og effektivt team, som arbejder tæt sammen om at løfte vores daglige opgaver.

Dine ansvarsområder
Som kundeserviceagent besvarer du kundehenvendelser i form af mails, chat, facebook og telefoner fra vores B2C-kunder i Skandinavien.

Mere specifikt vil dine opgaver bl.a. omfatte:

  • Salg og håndtering af billetter
  • Besvarelse af henvendelser på alle kundevendte kanaler
  • Optimering af arbejdsgange
  • Håndtering og undersøgelse af kundebetalinger
  • Håndtering af supportsager fra vores B2B afdeling

Dine kvalifikationer

  • Du er serviceminded og kan balancere behovet for service med gældende forretningsvilkår
  • Du har det godt med at arbejde i et til tider hektisk miljø
  • Du har god teknisk forståelse
  • Du har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner på både dansk og svensk (kan du norsk er det en bonus).

Arbejdstider
Du vil primært arbejde fra kl. 9-17 i hverdagene, men der vil i enkelte peakperioder være behov for at arbejde ekstra timer.

Vi tilbyder
Hos Venuepoint har vi en uformel kultur med et højt energiniveau, en åben og tillidsfuld omgangsform og kolleger, der trives med at stille krav til hinanden. Vi deler adresse med Nordisk Film på Mosedalvej 14 i Valby.

Er du interesseret, så skynd dig at sende din ansøgning - vi indkalder løbende til samtale.

Du søger jobbet via linket her på siden. Det er den eneste måde, vi modtager ansøgninger på, da det sikrer, at alle får svar.

Venuepoint Group er en skandinavisk billetudbyder, som sælger billetter gennem portalerne Billetlugen.dk, Eventim.se og Eventim.no og håndterer alle ydelser relateret til salget af billetter. Vi samarbejder med nogle af Nordeuropas største teatre, operahuse, koncertsteder, festivaller, sportsarenaer, etc.

Venuepoint er et joint venture mellem Egmont/Nordisk Film og CTS Eventim.

Nordisk Film er en del af Egmont, Danmarks største mediekoncern med aktiviteter i 30 lande og 6.200 medarbejdere, som producerer indhold og digital innovation af høj kvalitet.
CTS Eventim er førende i Europa blandt billetudbydere og har aktiviteter i 24 lande. Mere end 120 mio. billetter til mere end 200.000 events markedsføres årligt via Eventims systemer. Eventim indgår i MDAX index.

Læs mere om Venuepoint på vores B2B site venuepoint.net

www.egmont.com/job