Är du sommarens webbredaktör med intresse för resor och mode?

Jobba med drömresor och hett mode i sommar! 

I Egmont Publishings digitala redaktion ingår titlar som Svensk Golf, King, Vagabond, Båtnytt, Hus & Hem, Icakuriren och Hemmets Journal. 

Till sommaren behöver vi förstärkning när vår ordinarie personal går på semester. Så gillar du att skriva om golf, herrmode, resor, båtar, inredning och mat så har vi drömjobbet för dig!

 

Din utmaning – och vad du kan förvänta dig 

Vi är en liten redaktionen där flexibiliteten är stor. Ena dagen kanske du skriver om en ny flyglinje till Mallorca, för att nästa dag rapportera om den lyxyacht som lagt till i Stockholms hamn, för att sedan presentera de senaste plaggen från Hugo Boss nya kollektion.

Variationen i arbetet är stor eftersom du hjälper till med att producera material till alla våra sajter. Arbetstempot är högt, men stämningen god och du ansluter till ett härligt sammansvetsat gäng.

 

Om dig – och vad du behöver för att lyckas 

För att passa in i rollen så tror vi att du är journaliststudent, alternativt att du redan är färdigutbildat och nu tar uppdrag på frilansbasis. 

Vi förutsätter att du är en klippa på att skriva bra texter och intressanta rubriker som lockar till läsning. Du vet också hur materialet väcker engagemang och sprids i sociala kanaler.

Vi ser dig som en positiv, driven och strukturerad person som kan hantera många olika uppgifter parallellt. 

Du jobbar dagligen med Photoshop och vårt eget CMS-verktyg. 

Trivs du hos oss kan det finnas möjlighet till fortsatt arbete även efter sommaren.

 

Ytterligare information – och hur du ansöker 

  • Placering: Solna, Arenastaden
  • Tidsperiod: Senare delen av juni fram till och med augusti
  • Sista dag för att ansöka: 28 februari 2018
  • Kontaktperson: Carl Magnus Hellsten, cm.hellsten@egmont.se
  • Hur ansöka: Du ansöker genom att klicka på ansökningsknappen nedan

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Egmont Publishing publicerar ett hundratal magasin och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Kalle Anka, Vagabond, Bamse och KING Magazine. Därutöver har företaget en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter, event, e-handel och content marketing. Företaget omsätter cirka 1 miljarder SEK och har cirka 300 medarbetare i Sverige.

Egmont är en av Nordens ledande mediekoncerner med aktiviteter i 30 länder och 6 600 medarbetare. Vi står för starkt medieinnehåll och digital innovation. Vi driver bl.a. Nordisk Film, TV 2 i Norge, bokförlag och Egmont Publishing, og är delägare i t.ex. Zentropa. Vi publicerar över 700 tidskrifter, sänder 154 timmar TV per dag, publicerar 2 200 nya böcker per år, ger ut en film per vecka, säljer PlayStation - och mer. Egmont är en stiftelse som omsätter cirka 14,7 miljarder SEK och som delar ut mer än 100 miljoner SEK varje år för att bidra till att barn och ungdomar får ett bättre liv. We bring stories to life.

www.egmont.com/job