Client Manager søges til s360’s kontor i København

Client Manager

Brænder du for at koordinere og strukturere diverse projekter, og trives du med at have mange bolde i luften? s360 søger en struktureret og serviceminded Client Manager til vores kontor i København.

Om s360

s360 er en af Danmarks største digitale marketingbureauer med 50 ansatte og kontorer i Aarhus og København. Vi fokuserer på mellemstore og store virksomheder fra mange forskellige brancher. Vores tilgang er altid at tage udgangspunkt i den individuelle kunde for at hjælpe dem med at optimere deres digitale tilstedeværelse. Vi måler, dokumenterer, eksekverer og hjælper vores kunder til at forstå deres muligheder og begrænsninger.                                                                                             

Vi søger en Client Manager til vores team i København, som vil have den primære dialog med kunden, og som skal spille den centrale og koordinerende rolle i samarbejdet mellem de respektive afdelinger. Vi søger dermed en person, som er super struktureret og kan bevare det kølige overblik, også i en branche hvor tempoet er højt.

Dine opgaver

 • Koordinering af projekter på tværs af teams (SEO, Paid Search og Display)
 • Strukturering af opgaver, herunder budgetter, rapportering og løbende opfølgning til kunden
 • Udarbejde oplæg til møder og lign.
 • Afholdelse af kundemøder, både fysiske og pr. telefon
 • Løbende overvågning af resultater samt evaluering af disse
 • Udvikling og opbygning af gode samt vedvarende kunderelationer

Hvem er du?

 • Du er formentlig uddannet indenfor markedsføring, kommunikation eller en anden relevant uddannelse. Dog er din baggrund ikke afgørende
 • Du har kendskab til digital marketing, herunder SEO, Paid Search og Display
 • Du har erfaring med projektledelse samt koordinering på tværs af teams
 • Vi vægter relationen til kunden højt, hvorfor det skal falde dig naturligt at kommunikere med kunden og levere en service af høj kvalitet
 • Du er struktureret, detaljeorienteret og har en høj stresstolerance
 • Du kan arbejde selvstændigt og proaktivt, og trives i et dynamisk miljø, hvor tempoet er højt
 • Du har gode skriftlige kommunikationsevner og overholder dansk grammatik

Hvad tilbyder vi?    

Du kommer til at indgå i et ungt og dynamisk team, der brænder for at være de bedste til det, vi gør, og som sætter en ære i at gøre en stor forskel for vores kunder. Du vil indgå i et mindre team på vores kontor i København, hvor vi har indbydende lokaler placeret i København Ø. Individuelt, men også sammen med kollegaerne i Aarhus, har vi fælles arrangementer og teambuilding i løbet af hele året, der sørger for, at sammenholdet og gejsten på arbejdspladsen er i top. Ydermere sætter vi medarbejdertrivsel højt på dagsordenen, og prioriterer udvikling og intern vidensdeling på tværs af afdelingerne.

Stillingen er fuldtid, og løn vurderes individuelt efter kvalifikationer.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontake HR Manager, Maja Børgesen på telefon 28766709.

Egmont Publishing udgiver over 700 magasiner i 30 lande bl.a. Alt for Damerne, Euroman, Hjemmet, Eurowoman, Her&Nu, Vores Børn, Anders And og Barbie. Egmont Publishing er en del af Egmont - Danmarks største mediekoncern med 6.600 medarbejdere og aktiviteter i 30 lande. Herunder Nordisk Film, TV 2 i Norge og Lindhardt og Ringhof. Egmont er en fond, som omsætter for 11,8 mia. kr. og støtter indsatser for børn og unge med over 80 mio. kr. om året. We bring stories to life.

www.egmont.com/job