Servicemedarbejder til Gutenberghus

Servicemedarbejder

Til et spændende og udfordrende job i hjertet af København søger vi en engageret og rutineret servicemedarbejder.

Jobbet
Som servicemedarbejder vil du indgå i et tema af dedikerede kollegaer, som alle er med til at få huset til at fungere.

Du bliver et af vores ansigter udadtil og skal daglig kommunikere med ejendommens lejere, eksterne som interne, og med mange af de samarbejdspartnere, der er tilknyttet ejendommen.

Af væsentlige opgaver kan nævnes:

  • Gårdmandsfunktion.
  • Portnerfunktion.
  • Intern postfunktion.
  • Diverse ad hoc opgaver rundt i huset.

Opgaverne udføres i turnus, men derudover skal du være parat til at afløse en af dine 6 kollegaer, når behovet opstår.

Du bliver en del af husets Ejendomsafdeling, som samlet består af 12 personer.

Om dig
Vi lægger vægt på, at du arbejder selvstændigt, tager initiativ, har gode samarbejdsevner og en positiv og serviceminded tilgang til opgaverne. Det er vigtigt, at du har gode kommunikative evner, er god til at planlægge din hverdag og kan koordinere mange opgaver på én gang. Vi ser gerne, at du har erfaring med lignende opgaver og kan dokumentere dette i et ansættelsesforløb, samt at du har kørekort til min. kategori B.

Vi tilbyder
Gode arbejdsvilkår og løn, der afspejler dine kvalifikationer og indsats, tilknyttet pension og sundhedssikring. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt fordelt i tidsrummet fra kl. 07:00 til kl. 17:00, men kan indebære arbejde uden for normal arbejdstid, hvis opgaverne kræver det. 

For at komme i betragtning til stillingen, bedes du ansøge via linket på denne side. Ønsker du at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Lasse Vang Hansen på 51 17 96 35 eller mail LVH@egmont.com.

Egmont er Danmarks største mediekoncern med aktiviteter i 30 lande og 6.200 medarbejdere. Vi står for stærkt medieindhold og digital innovation. Vi ejer bl.a. Nordisk Film, TV 2 i Norge, Lindhardt og Ringhof og Egmont Publishing, der udgiver mere end 700 magasiner. Egmont er en fond, som omsætter for 11,6 mia. kr. og støtter børn og unge samt filmtalenter med knap 100 mio. kr. om året.

www.egmont.com/job