Service Manager med teknisk profil sökes till Nordisk Film Biografer i Uppsala

Nordisk Film Cinemas är med 43 biografer fördelade i Danmark och Norge, Skandinaviens ledande biografkedja med en total försäljning på omkring 11 miljoner biljetter per år. Nu är det äntligen Sveriges tur, nu öppnar Nordisk Film sin första biograf i Sverige och Uppsala/Gränby Centrum. Vi siktar högt och vår ambition är att skapa den absolut bästa bioupplevelsen för våra besökare men vi behöver din hjälp! Till organisationen som ska driva biografen i Uppsala söker vi nu en Service Manager med tekniskt profil!

 

Din profil & roll

Som Service Manager kommer du att vara delaktig i den dagliga driften av vår biograf i Uppsala tillsammans med biografchefen samt sälj- och marknadschefen. Vi tror att du har erfarenhet av att leda timanställda medarbetare och att du är van att hantera större personalgrupper i olika åldrar. Erfarenhet från arbete inom exempelvis biografer, detaljhandeln, resebranschen eller kanske hotell- och restaurangbranschen kan vara en fördel. Din roll kommer bland annat att handla om följande:

 

-          Skapa bioglädje bland gäster och medarbetare

-          Fungera som värd till biografens gäster med fokus på att säkra en optimal bioupplevelse.

-          Koordinering, genomförande och uppföljning av de upplevelser, säljaktiviteter och service som vi erbjuder våra gäster. Särskilt med fokus på stora premiärdagar, högtider, semesterperioder, särskilda arrangemang och events.

-          Delta i den dagligen ledningen av biografens medarbetare (rekrytering, utbildning och instruktioner, motivation och coachning samt kvalitetssäkring).

-          Uppföljning av budget för timanställda, bemanningsplanering och schemaläggning samt uppföljning av dagliga intäkter.

-          Säkra konsessionsytor, uppnå säljresultat och KPI, genomförande och uppföljning på diverse kampanjer, säljutbildning för anställda inom serviceförsäljning samt hantering av varor.

-          Säkra att det finns en väl fungerande servicestandard och att det ser snyggt ut på biografen.

-          Aktivt deltaga i olika frontlinjefunktioner så som särskilt säljande funktioner som biljettkassa och konsession-/café-medarbetare

Du har en bra förståelse för IT och teknik då du kommer att vara den lokalt teknikansvarige. Det är en klar fördel om du känner till bioteknik eller AV-teknologi och du kommer samarbeta med vårt huvudkontor i Danmark i att hantera IT/teknik-frågor samt att koordinera och hantera det dagliga tekniska arbetet:

-          Felsöka ljud och bild i biosalongen och på de digitala skärmarna i biografen

-          Allmänt underhåll och service av utrustningen

-          Justering av bild och ljud på digitala bioutrustningen

-          Utbildning av nya medarbetare gällande förståelsen för ljud och bild

-          Hjälpa till med felsökning tillsammans med vår centrala IT-avdelning

-          Utföra dagliga IT-uppgifter som omstart av ATM’er, kontroll av utrustning, ta emot och installera utrustning, etc.

Det är en spännande roll för ett starkt varumärke där din uppgift bland annat blir att skapa ett väl fungerande team och kvalitetssäkra gästernas bioupplevelse. Du kommer arbeta självständigt men med Nordisk Films varumärke och koncept att utgå ifrån, och du kommer att ha ett tätt samarbete med organisationen i Danmark.  Största delen av biografens omsättning och verksamhet sker på kvällar och helger, detta påverkar naturligtvis dina arbetstider.

Stardatum:

TBD. Men vi väntar på rätt kandidat!

 

Sista ansökningsdag:

Intervjuer hålls löpande, så skicka din ansökan så snart som möjligt märkt ”Service Manager, NF Biografer”

 

Läs mer om Nordisk Film på: www.nordiskfilm.dk

 

För specifika frågor om rollen; COO Erik Kongsvik-Ibsen på +45 2244 5900

 Egmont är en av Nordens ledande mediekoncerner med aktiviteter i 30 länder och 6.300 medarbetare. Vi står bl.a. bakom Nordisk Film, TV 2 i Norge, biografer, tidskriftsförlag, bokförlag, läromedelsförlag, PlayStation och en rad delägda företag. Vi ger ut fler än 700 magasin och tidningar bl.a. Hemmets Journal, KING, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vår DNA är We bring stories to life – med stark kvalitetsinnehåll og digital innovation. Egmont är en affärsdrivande stiftelse som omsätter cirka 14,1 miljarder SEK och som delar ut mer än 100,5 miljoner SEK varje år för att bidra till att barn och ungdomar får ett bättre liv.

www.egmont.com/job