Category Manager til Danmarks største medievirksomhed

Category Manager

Egmont Corporate Procurement er Egmont-koncernens indkøbsfunktion, der indgår og drifter aftaler, primært på indirekte indkøb, for vores mange selskaber i og uden for Danmark.

Der søges en visionær Category Manager med en videregående uddannelse fx Cand. Merc. eller lign. og 2-5 års erfaring inden for indkøb i en større virksomhed/koncern.

Hvad forventer vi af dig?
Fokus er de indirekte kategorier. Det vil derfor være en klar fordel, hvis du har kendskab til IT, Tele og Travel Management.

Vi arbejder ud fra en TCO-tankegang og forventer, at du har erfaring med at drive udbudsprocesser, implementere samt drifte aftaler.

Kategoriansvaret for ovenstående områder kræver blandt andet:

  • Projektplanlægning og -koordinering: Du er selvkørende og initiativrig og befinder dig godt med at definere og gennemføre store såvel som mindre indkøbsprojekter. Du er struktureret og forstår at planlægge et projektforløb, så det gennemføres effektivt og til tiden. Du skal kunne begå dig bredt samt være udadvendt og opsøgende af natur.

  • Analyser: Du har solid erfaring med at udarbejde analyser og er erfaren bruger af både Excel og PowerPoint. Du er grundig, forstår at opdele opgaver i mindre stykker og har øje for detaljen uden at miste overblikket.

  • Aftaleudfærdigelse og -implementering: Du har erfaring med at udarbejde koncernaftaler på både dansk og engelsk og har et godt kendskab til juraen i sådanne aftaler. Du tænker end-to-end ind i aftalerne og sikrer dig, at aftalen kan og bliver implementeret i de eksisterende processer og systemer. Erfaring med change management og stakeholder management er ligeledes i højsæde. 

  • Aftalevedligeholdelse og -udvikling: Du følger dine kategorier tæt i forhold til markedsudvikling og i forhold til selskabernes brug af og tilfredshed med aftalerne. Du videreudvikler og optimerer løbende eksisterende kategorier og sikrer, at disse er konkurrencedygtige gennem genforhandlinger, netværk og forbedrende tiltag.

  • Forhandling: Du er en dygtig forhandler med fokus på totalomkostninger. Du har gennemført forhandlinger på både national og international plan.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Corporate Procurement Ulrik Aasted Permin på tlf. 2972 7006 (e-mail up@egmont.com).

Tiltrædelse er snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig snarest, men ikke senere end den 30. april 2018.

Egmont er Danmarks største mediekoncern med aktiviteter i 30 lande og 6.300 medarbejdere. Vi står bl.a. bag Nordisk Film, TV 2 i Norge, biografer, Lindhardt og Ringhof, undervisningsforlag, PlayStation og en række delejede selskaber som Zentropa. Vi udgiver over 700 magasiner og blade – bl.a. Alt for damerne, Euroman, Rum, Hjemmet og Anders And. Vores DNA er We bring stories to life – med stærkt kvalitetsindhold og digital innovation. Egmont er en erhvervsdrivende fond, som omsætter for 11,6 mia. kr. og uddeler godt 80 mio. kr. om året til et bedre liv for børn og unge.
www.egmont.com/job