Praktikant med passion for film

Er du en initiativrig filmelskende ildsjæl, som har interesse for digital marketing og kommunikation på sociale medier? - Så er det dig, vi leder efter hos Nordisk Film Biografer. 

Som praktikant hos Nordisk Film Biografer, vil du have din daglige gang på vores hovedkontor i Valby, hvor du bliver en del af marketingafdelingen i Danmarks største biografkæde med 40 biografer fordelt i Danmark og Norge. På kontoret har vi en afslappet omgangstone, hvor du vil opleve en stor medarbejderinvolvering og engagement. 

Opgaver

Du er selv med til at forme dit praktikforløb, og vil få rig mulighed for at få ansvar og medindflydelse under vejledning. Dine opgaver kunne fx se sådan her ud:

 • Hjælpe med at bestille/udvikle vores marketingmateriale
 • Hjælpe med at drive vores sociale medier, herunder test/analyse af annoncering og alm. drift mm.
 • Hjælpe til med at formidle og optimere indhold på vores site
 • Koordinering og udformning af konkurrencer
 • Koordinering af forpremierer og andre events
 • Hjælpe til ved opsætning og afvikling af kampagner

Om dig

 • Du er i gang med din videregående uddannelse inden for marketing, kommunikation eller lignende
 • Interesserer dig for digital marketing/kommunikation
 • Kan tage ansvar, arbejde selvstændigt og struktureret
 • Du er i stand til at formulere dig fejlfrit og flydende på skrift
 • Har lyst til og mod på at udfordre os samt selv at blive udfordret fagligt
 • Gerne interesseret i film

 

Vilkår

Praktikforløbet er fuldtid og strækker sig i perioden 1. august 2018 – 1. februar 2019 (eller efter aftale). Praktikforløbet er ulønnet. Til gengæld kan vi tilbyde masser af erfaring, gode kollegaer, en fantastisk frokostordning samt rig mulighed for at arbejde med biograffilm.

Interesseret?

Hvis ovenstående har fanget din interesse, så send os en ansøgning via linket nedenfor senest 15.maj. Vi modtager kun ansøgninger via linket, da det sikrer, at alle får svar. Hvis du har spørgsmål om praktikstillingen er du velkommen til at kontakte Janie Rasmussen på telefonnummer: 23 81 72 41.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Nordisk Film Biografer A/S er Danmarks største biografkæde og den største aktør i branchen, med et samlet salg på ca. seks million billetter om året. Nordisk Film Biografer blænder dagligt op for film i Århus, Aalborg, Herning, Esbjerg, Randers, Kolding, Odense, Næstved, Nykøbing F., Hillerød, Frederikssund, Taastrup, Køge, Hundige, Lyngby og København. Dertil kommer 18 biografer i Norge. Nordisk Film Biografer har ca. 900 medarbejdere og driver via Internettet også et omfattende booking- og medlemsprogram.

Nordisk Film Cinemas er en del af Nordisk Film-divisionen i Egmont. Nordisk Film er Nordens førende producent og distributør af film, har digitale forretninger som GoGift.com, Airmagine og Billetlugen og distribuerer desuden bl.a. PlayStation. I 2016 omsatte Nordisk Film for DKK 3,9 milliarder og havde 1.900 ansatte. Nordisk Film er en del af Egmont – Danmarks største mediekoncern med 6.600 medarbejdere og aktiviteter i 30 lande.

www.egmont.com/job