Praktikant hos Alinea – er det dig?

Praktikant til Alinea

Brænder du for at få indsigt i kundernes behov, evner du at sætte viden i system og er du vild med at formidle? Så kan du blive Alineas nye praktikant til efteråret 2018.

Hos Alinea søger vi en engageret og proaktiv praktikant, som har lyst til at prøve kræfter med kommunikation, eventplanlægning og kunde- og markedsanalyser. Som praktikant hos os får du indsigt i, hvordan en innovativ markedsafdeling arbejder med den moderne forbruger. Vi er en effektiv afdeling, der værdsætter godt kollegialt samarbejde, og du får rig mulighed for at være med til at præge dine arbejdsopgaver.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte:

 • Planlægning af workshops, fokusgruppeinterviews o.lign.
 • Koordinering af skolebesøg
 • Tekstproduktion (til fx nyhedsbreve, webtekster, spørgeskemaundersøgelser)
 • Mindre markedsanalyser i forbindelse med produktudvikling
 • Kunde- og konkurrentanalyser
 • Præsentationer af dine analyser i forum

Vi sætter stor pris på selvstændighed og gå-på mod, men sørger selvfølgelig for at klæde dig grundigt på til det hele. Der er indlagt evalueringssamtaler i løbet af praktikperioden for at sikre, at du får det optimale ud af dit praktikforløb.

Hvem er du?
Du er bachelor- eller kandidatstuderende på en kommunikationsrelateret uddannelse og har haft fag indenfor marketing, branding eller afsætning. Du elsker (eller drømmer om) at arbejde med kommunikation, eventplanlægning og kunde- og markedsanalyser. Du kan løfte de ovennævnte opgaver og byde ind med nye indsigter og løsninger.

Vi lægger vægt på, at du:

 • kan skrive godt og korrekt dansk
 • er praktisk, systematisk og har god sans for detaljen
 • er selvstændig, proaktiv og åben
 • ikke er bange for at lave præsentationer i større eller mindre forsamlinger
 • har erfaring med markedsundersøgelser og er stærk metodisk

Som praktikant vil du have en 37 timers arbejdsuge i en periode på 4 måneder med mulighed for to ugers ferie undervejs. Det er en fordel, hvis du kan starte i slutningen af august eller begyndelsen af september 2018.

Hvem er vi?
Alinea er en del af Egmont, som er Danmarks største mediekoncern, og vi laver læremidler til grundskolen. Alineas marketingteam består af 14 mand – herunder tre studentermedhjælpere. Vi er et innovativt team, der har vores kunder og brugere i fokus, og du kan se frem til at få en udfordrende og udviklende arbejdsplads med høj faglighed og stor team-ånd.

Ansøgning
Send en motiveret ansøgning (gerne som en video), dit CV og et udskrift af dine eksamens-resultater til marketingschef Gitte Baungaard på gba@alinea.dk senest d. 29 juni 2018. Du må gerne vedlægge en spørgeskemaundersøgelse eller en ikke-akademisk tekst fra egen hånd, som viser dine kommunikative evner.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Gitte Baungaard på e-mail: gba@alinea.dk.

Alinea udgiver læremidler til folkeskolen. Alinea er en del af Lindhardt & Ringhof og er et forlag i stadig udvikling, som beskæftiger 90 engagerede medarbejdere fordelt på redaktioner, markedsføring, salg og produktionsafdeling. Læs mere om os på www.alinea.dk, www.lindhardtogringhof.dk og www.egmont.dk

Forlagshuset Lindhardt og Ringhof ejes af Egmont. Forlaget beskæftiger ca. 180 mennesker og udgiver omkring 600 bøger om året.

Egmont er Danmarks største mediekoncern med aktiviteter i 30 lande og 6.300 medarbejdere. Vi står bl.a. bag Nordisk Film, TV 2 i Norge, biografer, Lindhardt og Ringhof, undervisningsforlag, PlayStation og en række delejede selskaber som Zentropa. Vi udgiver over 700 magasiner og blade – bl.a. Alt for damerne, Euroman, Rum, Hjemmet og Anders And. Vores DNA er We bring stories to life – med stærkt kvalitetsindhold og digital innovation. Egmont er en erhvervsdrivende fond, som omsætter for 11,6 mia. kr. og uddeler godt 80 mio. kr. om året til et bedre liv for børn og unge.
www.egmont.com/job