Forretningsorienteret projektleder

Forretningsorienteret projektleder til Egmont Business Consulting

Vil du understøtte udviklingen i Nordens største mediekoncern? Vil du arbejde med forskelligartede forretningsprojekter og deltage i hele processen fra projekt scoping til implementering? Hvis du motiveres af at gøre en forskel og være en del af et ambitiøst team, er du potentielt den, vi står og mangler. Vi leder efter en kandidat med en stærk analytisk sans, højt drive og dokumenteret projekt erfaring.

Bliv en del af forandringen

Egmont Business Consulting er en intern konsulent enhed, der driver en bred portefølje af projekter, som understøtter Egmont forretningernes strategiske målsætninger. Projektvariationen afspejler diversiteten i produktporteføljen i Egmont koncernen og strækker sig fra systemimplementering til data- og procesanalyser, organisatoriske ændringer, vækst – og udviklingsprojekter på tværs af værdikæder.

Du bliver en del af et professionelt og dynamisk team, som trives med at tage styringen og kan gå i detaljen, når det kræves. Vi er 6 engagerede projektledere og leder, der arbejder på markedsvilkår og er med til at løfte spændende og udfordrende projekter i Egmont koncernen.

Ansvar for forretningskritiske projekter og forretningssupport

Du bliver ansvarlig for selvstændigt at gennemføre projekter og udføre opgaver initieret af Egmonts selskaber eller Egmonts stabsfunktioner. Med afsæt i velfunderede projektværktøjer sikrer du succesfuld implementering, herunder opfølgning og rapportering, risikostyring, kvalitetssikring af projektleverancer, leverandørstyring, etc. Konsulentopgaverne kan omfatte teknisk rådgivning, leverandørudvælgelse, behovsanalyse, kravafdækning, data- og informationsanalyse, procesanalyser, business cases, IT-kontrakter, strategiske analyser etc.

Udover projektleverancer og konsulentopgaver bidrager du også til kontinuerligt at styrke afdelingens værktøjskasse, videns dele med dine kollegaer og gennem overbevisende leverancer at sikre, at Egmont Business Consulting fortsætter med at være det naturlige valg for forretningen.

Konsulentprofil med en stærk projektværktøjskasse

Vi forestiller os, at du har en baggrund som projektleder fra konsulentbranchen eller fra en in-house konsulentfunktion. Det er en fordel, hvis du har erfaring med system- og procesimplementering, organisatoriske projekter, facilitering, PMI, forretnings- og dataanalyser og forandringsledelse. Din konkrete erfaring inkluderer også:

 •  Relevant teoretisk videregående uddannelse på kandidatniveau (økonomi, IT eller tilsvarendende)
 •  4+ års erfaring som projektleder eller proceskonsulent og med en stærk projektværktøjskasse
 •  Vant til at arbejde struktureret og analytisk, gerne med erfaring inden for big data
 •  Indsigt i, erfaring med og interesse for ny forretningsmæssig anvendelse af teknologi og IT
 •  Beherskelse af Office-pakken på højt niveau, i særdeleshed Excel og PowerPoint
 •  Engelsk på højt niveau i skrift og tale og med god forståelse af de skandinaviske sprog.

Engageret ildsjæl der motiveres af at gøre en forskel, tilføre værdi og yde service

Som person præsenterer du dig som selvstændig, kvalitetsbevidst og proaktiv. Du er en god kommunikator, der på en troværdig måde kan formidle løsninger i sprog og illustrationer, som beslutningstagere og andre interessenter forstår og kan træffe beslutninger ud fra. Igennem din rådgivning og support viser du din stærke forretningsorientering og evne til hurtigt at sætte dig ind komplekse forretningsmæssige problemstillinger. Dine andre personlige kvalifikationer:

 • Prioritere din indsats og bevare overblikket
 • Opsøge ny viden og afsøge alternativer, fordi du er nysgerrig af natur
 • Skabe et godt og tillidsfuldt projektmiljø præget af åbenhed og samarbejde
 • Skabe relationer og dine kollegaer har respekt for din faglighed og evnen til at løse komplekse problemstillinger
 • Bidrage til udvikling af projektværktøjerne der anvendes i afdelingen
 • Sætte pris på et uformelt miljø, med personlig frihed til at tilrettelægge opgaverne og en høj grad af professionalisme.

Hvad tilbyder vi?

Med base i Nordisk Film tilbyder vi et attraktivt og dynamisk arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder, hvor der er balance mellem arbejde og privatliv. Du får mulighed for at arbejde med en bred vifte af anerkendte underholdningsbrands og i tæt samarbejde med forretningerne supportere udviklingen i Nordens største mediekoncern. Gennem projekterne vil du blive eksponeret for senior management og gennem dine leverancer vil du være med til at supportere Egmont koncernens fortsatte vækst.

For mere information

Du er velkommen til at kontakte Kristian Aagerup eller Camilla Svendsen fra Hudson på telefon 70 27 77 33 eller send en mail på cs@hudson.dk. Hudson er det rekrutteringsselskab, der supporterer Nordisk Film i selektionen.

Send din ansøgning hurtigst muligt til dk@hudson.dk. Mærk din ansøgning ”779”. Bemærk, at vi ser på ansøgningerne løbende.

Ved at søge gennem Hudson accepterer du samtidig vores politik om opbevaring af persondata, som du kan se på vores hjemmeside, og at vi opbevarer dine papirer i forbindelse med denne proces. Såfremt du ønsker, at vi sletter dine data efter endt proces, må du gerne give os besked på dk@hudson.dk.

Nordisk Film er Nordens førende producent og distributør af film og driver den største biografkæde i Danmark og Norge. Nordisk Film har digitale forretninger som gavekortet.dk, Airmagine og Billetlugen og distribuerer bl.a. PlayStation. I 2015 omsatte Nordisk Film for DKK 3,7 milliarder og havde 1.900 ansatte. Nordisk Film er en del af Egmont.

Egmont er Danmarks største mediekoncern med aktiviteter i 30 lande og 6.600 medarbejdere. Vi står for stærkt medieindhold og digital innovation. Ud over Nordisk Film, ejer Egmont TV 2 i Norge, Lindhardt og Ringhof og Egmont Publishing, der udgiver over 700 magasiner. Vi er medejer af en række selskaber som f.eks. Zentropa. Egmont er en fond, som omsætter for 11,8 mia. kr. og støtter indsatser for børn og unge med over 80 mio. kr. om året samt støtter filmtalenters udvikling. We bring stories to life.www.egmont.com/job